Showroom

Volop keuze in de showroom

Bent u op zoek naar een ruime kwaliteitscollectie vloer- muur- en raambekleding waar uit u kunt kiezen? Johan Rood Project- en Woningstoffering beschikt over een eigen showroom aan De Oude Veiling 70A in Zwaag. Hier kunt u kiezen uit een breed scala aan vloerbedekking, houten-, laminaat-, marmoleum-, vinyl- of pvc vloeren, behang, gordijnen, vitrages, horren, deurmatten en binnen- en buitenzonwering.


Johan Rood stoffeert met verschillende kwaliteitsmerken. Door zijn jarenlange ervaring heeft Johan een productkennis opgebouwd waarmee hij u optimaal kan adviseren bij het maken van de juiste materiaalkeuze. De showroom biedt volop mogelijkheden voor ieder budget.


Voor het bezoeken van de showroom wordt u gevraagd op ma, di en woensdag een afspraak te maken. Zo kan er voldoende tijd voor u worden vrijgemaakt en hoeft u niet te wachten. U kunt ook zonder afspraak langs komen van donderdag t/m vrijdag. U bent van harte welkom!

 

Johan Rood Project- en Woningstoffering

Henk Koning van Het Geheim van Edam:

Johan & Rutger hebben in ons nieuwe restaurant in No-Time een fantastische vloer gerealiseerd, super strak gelegd! We krijgen dan ook zeer veel positieve reacties van gasten hierop.

Bent u tevreden? Laat het ook anderen weten