Showroom

Volop keuze in de showroom

Bent u op zoek naar een ruime kwaliteitscollectie vloer- muur- en raambekleding waar uit u kunt kiezen? Johan Rood Project- en Woningstoffering beschikt over een eigen showroom aan De Oude Veiling 70A in Zwaag. Hier kunt u kiezen uit een breed scala aan vloerbedekking, houten-, laminaat-, marmoleum-, vinyl- of pvc vloeren, behang, gordijnen, vitrages, horren, deurmatten en binnen- en buitenzonwering.


Johan Rood stoffeert met verschillende kwaliteitsmerken. Door zijn jarenlange ervaring heeft Johan een productkennis opgebouwd waarmee hij u optimaal kan adviseren bij het maken van de juiste materiaalkeuze. De showroom biedt volop mogelijkheden voor ieder budget.


Voor het bezoeken van de showroom wordt u gevraagd op ma, di en woensdag een afspraak te maken. Zo kan er voldoende tijd voor u worden vrijgemaakt en hoeft u niet te wachten. U kunt ook zonder afspraak langs komen van donderdag t/m vrijdag. U bent van harte welkom!

 

Johan Rood Project- en Woningstoffering

Ronald Couzijn van Schouwburg het Park:

Al vele jaren is Johan Rood de huisleverancier van Schouwburg het Park en dat tot volle tevredenheid. Johan staat altijd voor ons klaar, denkt mee, heeft goede prijzen en bovenal doet wat hij belooft en doet dat dan goed, snel en vakkundig! Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen!

Bent u tevreden? Laat het ook anderen weten