Projectstoffering

Bedrijfspanden stofferen

Het stofferen van bedrijfspanden kunt u met een gerust hart aan Johan Rood Project- en Woningstoffering overlaten. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of bestaande bouw waarbij oude materialen eerst verwijderd moeten worden, Johan Rood Project- en Woningstoffering ontzorgt u volledig. Want ook in het egaliseren van oude vloeren is Johan Rood zeer ervaren. Met minimale overlast, maar met volledige inzet krijgt uw pand binnen no-time weer een modern en fris interieur.

Met diverse merken stoffering in verschillende prijsklassen komt Johan Rood Project- en Woningstoffering bij u langs voor een vrijblijvend advies. Vloeren en andere producten kunt u beter bekijken in de showroom aan De Oude Veiling 70A in Zwaag. U vindt hier een groot assortiment eersteklas duurzame materialen die geschikt zijn voor intensief gebruik. Bovendien krijgt u professioneel advies over bijvoorbeeld brandwerende materialen. Ook kunt u stalen meenemen op zicht waarbij u tot niets verplicht bent. Zo kunt u ter plekke zowel bij dag- als avondlicht de materialen goed bekijken en ervaren. 

Johan Rood Project- en Woningstoffering

Ronald Couzijn van Schouwburg het Park:

Al vele jaren is Johan Rood de huisleverancier van Schouwburg het Park en dat tot volle tevredenheid. Johan staat altijd voor ons klaar, denkt mee, heeft goede prijzen en bovenal doet wat hij belooft en doet dat dan goed, snel en vakkundig! Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen!

Bent u tevreden? Laat het ook anderen weten